Over Van der Windt

De naam Van der Windt is al drie generaties lang een begrip binnen de aardappelmarkt. Wij zijn een familiebedrijf dat zich heeft ontwikkeld tot een professionele zakenpartner. Specialist in de handel in aardappelen en fourage, pallets en emballage en het transport van deze producten.
Met een sterke handelsgeest is een uitgebreid netwerk van leveranciers en afnemers aangelegd. Zo kunnen wij altijd een antwoord bieden voor uw vraag of aanbod.

Onze medewerkers zijn betrokken en gemotiveerd. Door hun expertise en de korte lijnen binnen ons bedrijf kunnen wij daadkrachtig handelen. De juiste producten, op de juiste plaats, op het juiste moment.

Inkoop, verkoop of transport, wij bieden altijd een oplossing!

Betrouwbaar

Door ons uitgebreide netwerk van leveranciers en afnemers kunnen wij u altijd een oplossing bieden voor uw vraag of aanbod. Wij zijn een erkend bedrijf en verhandelen uitsluitend producten van gecertificeerde bedrijven.

Snel en flexibel

Beslissingen kunnen snel genomen worden. Doordat Van der Windt handel en transport in eigen huis heeft, kunnen wij onze producten zelf vervoeren. Dat maakt ons snel en flexibel.

Gemotiveerd personeel

Onze medewerkers voelen zich verbonden met ons bedrijf en met elkaar. Hierdoor ontstaat een optimale werksfeer. Samen met onze expertise biedt dit de beste basis voor tevreden leveranciers en klanten.  

Werken bij Van der Windt?

Wilt u meer informatie over ons bedrijf of heeft u vraag of aanbod? Bel of mail ons.